Mati Markin 10. muistokilpailut. Annika ja Aleksi ampuvat kuumassa erässä

Mati Markin 10. muistokilpailut. Annika ja Aleksi ampuvat kuumassa erässä

Mati Markin 10. muistokilpailut Viron Tallinnassa ovat parhaiden virolaisampujien kutsukilpailut. Tähän kilpailuun otetaan maksimissaan 15 parasta nais- ja 15 parasta miesampujaa 50m:n kiväärin Viron rankinglistalta. Lisäksi Viron Ampumaurheiluliitto voi kutsua kisaan ulkomaalaisia ampujia. Tänä vuonna kutsut ovat saaneet Annika ja Aleksi.  – Kilpailut ammutaan Männikun finaaliradalla sunnuntaina 14.10. Ensin kolme erää ja molempien sarjojen finaalit, kertoo mukaan lähtevä Marko. Mati Mark oli Viron ampumaurheilun suurmies ja on hienoa päästä ulkomaalisena mukaan tähän tapahtumaan, jatkaa Marko.

Annika ja Aleksi ampuvat klo 13.00 alkavassa erässä. Naisten finaali ammutaan klo 14.30 ja miesten klo 15.30

Kuumassa erässä ampuvat:

  1. VORONOVA Anžela
  2. SIHVONEN Annika
  3. LEPPÄ Aleksi
  4. KÜBARSEPP Tuuli
  5. SMIRNOVA Katrin
  6. KORTSAGINA Ljudmila
  7. KIISK Meelis
  8. MIHHAILOV Andrei
  9. ERM Lauri
  10. HUNT Andres

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *