ISSF:n EST -kurssi menossa Tallinnassa.

ISSF:n EST -kurssi menossa Tallinnassa.

Viron Ampumaurheiluliitto järjestää sunnuntaina päättyvän ISSF:n Electronic Scoring and targeting kurssin (EST) Tallinnassa. EST-kurssin hyväksyttävästi suorittannet ISSF tuomarit voivat toimia suurimmissa kansainvälisissä kilpailuissa tuomareina. Kurssi on erittäin haastava ja oppilaiden tulee kyetä ratkaisemaan pulmatilanteet oikein ja nopeasti. Kurssin kouluttajana toimii saksalainen kokenut kv. tuomari William Grill. Kurssille on tullut 16 osallistujaa kuudesta maasta. Suomalaiset kurssilaiset ovat: Markku Kumin, Mikko Taussi ja Matti Vähäpassi. 

Suomessa EST kortillisia tuomareita on 4-5 kpl, joista Marko on yksi.

Kurssilaiset valmiina jatkamaan Willin opetuksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *