HAS:n järjestämät Aleksin mitalijuhlat, kuvakooste

HAS:n järjestämät Aleksin mitalijuhlat, kuvakooste

Haminan Ampumaseura järjestämät Aleksi Lepän maailmamestaruusmitalikahvit järjestettiin sunnuntaina HAS:n Kokkokallion sisäradalla. Samalla juhlittiin Leader-rahoituksen turvin toteutettua uutta ilma-aserataa. – HAS oli tehnyt todella suuren työn juhlien onnistumisen takaamiseksi, olemme todella onnessamme järjestelyistä, kertoi Marko. HAS oli kutsunut kaikki ampumaurheilun ystävät kakkukahveille ja kutsua noudatettiinkin hyvin. Paikalla vieraili lähes 100 ihmistä eri urheiluseuroista, tukijoista ja ystävistä.

– Vuonna 2000 vierailimme Kotkan urheilutalolla juhlistamassa Juha Hirven olympiahopeaa. Olin paikalla SAL:n Kaakkois-Suomen aluejaoston edustajana. Mukanani olivat poikani Aleksi 6v ja tytär Elina 4v. Kävimme kädestä onnittelemassa olympiasankaria. Nyt 18 vuotta myöhemmin Juha Hirvi kävi onnittelemassa Aleksia, tuntui että ympyrä oli sulkeutunut. Juha on ollut vahvasti mukana Aleksin menestyksessä, muisteli Marko.

Juhlan isäntä HAS lahjoitti Aleksille 1000€ ja moni onnittelija toi kukkaisia, kirjekuoria ja muita muistamisia. Lämminhenkisessä tilaisuudessa pyöri Aleksin ammunnan historiasta nykypäivään valmistettu kuvakavalkadi. Aitolahden leipomo oli valmistanut kaksi sadan hengen täytekakkua, joiden päällä komeili mestarin kuva.

Paikalla vieraili myös HAS edellinen maailmanmestaruuden voittanut ampuja Teemu Anttila (Seoul, Korea 1978).  Kokkokallion sisärata rakennettiin Teemun  harjoitteluun ja valmistautumiseen Moskovan olympialaisia1980 varten.

– Oli todella hieno juttu, että seura oli järjestänyt näin hienot juhlat. Kiitos kaikille kävijöille ja järjestelyihin osallistuneille hassilaisille, kertoi juhlakalu Aleksi.

Kuvat: Elina Leppä

HAS:n järjestelyihin osallistuneet: Henri Penttila, Kaarina Leppä, Mika Suortti, Pia Lampinen, Essi Suortti, Taina Juvonen, Antti Harju, Mestari Aleksi, Seuran pj. Ville Puhakka, Janne Pousi, Ilona Viira, Santeri Suortti ja Marko. Kuvasta puuttuvat Arto Laakso, Simo Metsälä,  Kalle Kangas ja Elina Leppä.

 

 

Mestaruuskakku

 

Tarjoilupöytä

Aleksi ja edusmenneen SAL:n kunniajäsenen ja HAS kunniapuheenjohtaja Olavi Erosen leski Irja Lohjama.

Kotkan Ampumaseuran edustajat Juha Valjus ja Kirsti Kaaro

 

Juuri SAL:n palkitut Lili ja Viivi Kemppi perheineen ja Viinin valmentaja Jukka Jokinen vaimoineen

Juhlaväkeä kahveilla

 

Nuorempi ja vanhempi mestari Juha Hirvi

 

HAS:n stipendi ja puheenjohtaja Ville Puhakka

 

HAS:n maailmamestarit Aleksi ja Teemu Anttila

Tiimin pitäaikainen sponsori, Aleksin kummisetä ja entinen SAL:n maajoukkueampuja Tuomas Strömberg

 

One thought on “HAS:n järjestämät Aleksin mitalijuhlat, kuvakooste

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *