Grande Final: Leppa.fi tiimi putsasi pöydän

Grande Final: Leppa.fi tiimi putsasi pöydän

Leppa.fi tiimi keräsi Suomen Ampumaurheiluliiton vuotuisessa palkintogaalassa, Grande Finaalissa, Kisakalliossa kirsikat kakusta. Aleksi valittiin vuoden Ampumaurheilijaksi ja vuoden kivääriampuja mieheksi. Annika valittiin vuoden naisampujaksi ja Marko Ampumaurheiluliiton vuoden valmentajaksi. – Kai me olaan jotain oiekin tehty, kun näin mukavasti meni, virnuili Marko. – Nyt nautitaan täällä ja huomenna Haminassa, mutta sitten arki koittaa. Urheilijat alkavat valmistautumaan ilma-asekauteen ja minä viimeistelen ensi vuoden suunnitelmat kohilleen, jatkoi Marko.

 

Vuoden yllättäjä                        Vesa Järvinen

Vuoden valmentaja                  Marko Leppä

Vuoden nuori ampuja              Viivi Kemppi

Vuoden Ampuja                         Aleksi Leppä

 

Kuva: Elina Leppä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *