Grande Final: Aleksi Leppä on vuoden ampumaurheilija ja vuoden kivääriampuja

Grande Final: Aleksi Leppä on vuoden ampumaurheilija ja vuoden kivääriampuja

Aleksi on valittu Suomen Ampumaurheiluliiton vuoden ampujaksi ja parhaaksi kivääriampujaksi 2018 SAL:n vuotuisessa palkintogaalassa, Grande Finaalissa, Kisakalliossa myöhään lauantai-iltana. Lisäksi Lepälle myönnettiin stipendi ja Urheilijan kultainen ansiomerkki jalokivellä MM-menestyksestä. Aleksi nousi tänä vuonna Suomen ja maailman huipulle 300m:n kivääriammunnoissa. Ensin Leppä oli mukana joukkueessa, joka otti kansainvälisen sotilasurheiluliiton (CISM) MM-hopeaa ja Aleksi voitti 300m vakiokiväärin sekä vapaakiväärin 3×40 laukauksen Suomen- ja maailmamestaruudet. Lepän saldo kuluneelta vuodelta on jäätävä. 2x mm-kulta, MM-hopea ja seitsemän Suomenmestaruutta. – On hieno saavuttaa tällainen titteli näin vaikean vuoden jälkeen. Olen onnellinen, että onnistuin saavuttamaan huippumenestyksen juuri kauden päätapahtumassa. Haluan kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita ja taustajoukkoja loistavasta tuesta, sanoi Aleksi.

Vuoden yllättäjä                        Vesa Järvinen

Vuoden valmentaja                  Marko Leppä

Vuoden nuori ampuja              Viivi Kemppi

Vuoden Ampuja                         Aleksi Leppä

Kuva Kaarina Leppä:


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *