Grande Final: Marko Leppä on vuoden valmentajaksi

Grande Final: Marko Leppä on vuoden valmentajaksi

Leppa.fi tiimin valmentaja Marko Leppä on valittu Suomen Ampumaurheiluliiton vuoden valmentajaksi 2018 SAL:n vuotuisessa palkintogaalassa, Grande Finaalissa, Kisakalliossa myöhään lauantai-iltana. Marko on nostanut Leppa.fi tiimin urheilijat Suomen ja maailma huipulle pitkäaikaisen valmennustyön hedelminä. Aleksi ampui 2 MM-kultaa, Annika oli MM9., Inka PM hopealle ja Lauri otti 3 SM-kultaa. Tiimin urheilijat kahmivat kuluneena vuonna yhteensä 11 Suomenmestaruutta. – Tämän palkinnon takana on oikeasti iso joukko ihmisiä ja oikein tehtyjä asioita. Meidän tiimissä Mikko hoitaa fyysisen puolen ja Anu psyykkauksen. Meillä on loistavat yhteistyökumppanit, joita ilman ei minulla olisi tätä kannua, eikä urheilijoilla noita mitaleita. Lisäksi perhe ja kymmeniä ihmisiä, jotka ovat auttaneet ja valmentaneet urheilijoita. Minä saan kannun vuodeksi, mutta tämä kuuluu monelle, summasi Marko. Marko on valittu aiemmin SAL:n vuoden valmentajaksi 2013 ja Puolustusvoimien vuoden valmentajaksi 2011.

 

Vuoden yllättäjä                        Vesa Järvinen

Vuoden valmentaja                  Marko Leppä

Vuoden nuori ampuja              Viivi Kemppi

Vuoden Ampuja                         Aleksi Leppä

 

Kuva: Kaarina Leppä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *