Swedish Cup 1. päivä. Mikko Nordquistin muistolle

Swedish Cup 1. päivä. Mikko Nordquistin muistolle

Veimme surusanoman mennessämme Swedish Cuppiin. Paikalliset järjestäjät sekä juryjen jäsenet, jotka ovat usean vuoden ajan työskennelleet Mikon kanssa, olivat suunnattoman surullisia kuullessaan Mikon poismenosta. Laitoimme pienelle pöydälle kuvan iloisesta Mikosta, kuvattuna täällä Swedish Cupissa tasan vuosi sitten. Kuvaa ympäröi kaksi kynttillaa, ja ihmiset kävivät katsomassa kuvaa ja hiljentyivät ja jakoivat kokemuksiaan Mikosta. Arvostus tuntui olevat kaikkien huulilla.

Tiimin urheilijat ampuivat musta nauha hihassaan, osoittaen kunnioitusta tiimimme hyvälle ystävälle. Ilta huipentui finaaliradalla pidetyyn hiljaiseen hetkeen. Kaipaamme hyvää Ystäväämme.

Mikko muistoissamme
Annika lähdössä ampumaan
Hiljainen hetki finaaliradalla

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *