Swedish Cup 1. päivä. Tiimin ampujien kommentit

Swedish Cup 1. päivä. Tiimin ampujien kommentit

Leppa.fi tiimi onnitui Swedish Cupin ensimmäisenä päivänä hyvin. – Yksi mitalissija+ finaalipaikka sekä 2 erittäin hyvää onnistumista, sekä kirsikkana kakun päällä Annikan 1,9 pisteellä parantama ennätys. Täytyy olla tosi tyytyväinen, kommentoi valmentaja Marko.

Annika: Parasta ammuntaa, mitä olen ampunut koskaan. Ennätys ei tullut yllätyksenä, koska viime aikojen treenit ovat menneet hyvin. Luottoa löytyy omaan tekemiseen, mutta tottakai aina parannettavaa löytyy seuraavaan kisaan.

Inka: Tänää oli kiva olla viivalla. Kisaaminen tuntui hyvätä ja takeminen parani loppua kohti, kun luotti omaan tekemiseen. Odotan innolla huomista.

Lauri: Alussa jännitti vähän ja liipaisu oli vaikeaa ekan viiden laukauksen aikana. Sitten lähti kulkemaan. Oli kiva ampua kun oli hyvä fiilis. Viimeisessä sarjassa aloin olemaan liiankin varma ja osumat alkoivat hiukan kiertaa kymppiä.

Aleksi: Peruskisa lähti ihan hyvin käyntiin, mutta ammunta ei ollut helppoa. Aikaa meni paljon, mutta jaksoin yrittää. Tulos oli kohtuullinen. Finaalissa alku oli huono ja molempiin viiden sarjoihin tuli yhdet huonot laakit, mutta sitten parani. Olet tyytyväinen tulokseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *