Leppa.fi on alustanud kvaliteetsete H&N kuulide testimis- ja müügitegevust ning tuleb Tallinnasse ja Tartusse testima õhkrelvi.

Leppa.fi on alustanud kvaliteetsete H&N kuulide testimis- ja müügitegevust ning tuleb Tallinnasse ja Tartusse testima õhkrelvi.

Soome lasketreener Marko Leppä on alustanud H&N õhkrelva kuulide maaletoomist ja testimist. Leppä õhupüstolite ja õhupüsside testi käigus lastakse 30 lasku jälgides samaaegselt lasu algkiirust. Testi tegija saab lastud seeriatest elektroonilised pildid, kus on näha seeria tihedust, maksimaalsed punktid ja algkiiruse keskmise tulemuse. Testi tegijal on võimalik valida endale sobiv partii ja kui palju ta neid osta soovib. Leppä testib ainult neid kuule, mida on tal pakkuda. Vajadusel on võimalik osta ka kogu kast sobivaid kuule (25 000).

Tallinna testid tehakse neljapäeval 28.3. kl 12.00-18.00.

Tartu testid tehakse reedel 29.3. kl 10.00-17.00. Ühe relva testimine on 45 minutit. Aja registreerimine Kaupo Kiisi kaudu. kaupo.kiis@gmail.com. Kui ei saa ise kohale tulla, on võimalik saata ka relva.

Tellitud kuulid tuuakse Tallinnasse 7.4. Kui on soov soetada harjutusmoona (Sport/ Match), saab seda teha testide ajal.

Õhkrelvade kuule on kahte eri mõõtu – 4,49mm ja 4,50mm. Ka kaks erinevat raskust, raske (0,53g) ja kerge (0,51g). Mõned õhupüstoli laskjad peavad paremaks kergeid kuule, mis teeb järelsihtimise mugavamaks, kuid rahvusvahelistel võistlustel kasutavad neid ka õhupüssi laskurid.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *