Viron Ampumaurheiluliiton pääuutisena Leppa.fi luotitestit

Viron Ampumaurheiluliiton pääuutisena Leppa.fi luotitestit

Marko Leppä ja Viron Ampumaurheiluliitto ovat tehneet pitkään hyvää yhteistyötä. Leppä on useaan otteeseen toiminut Virossa tuomarina ja virolaiset tuomarit ovat käyneet Suomessa vastaavissa tehtävissä. Nyt yhteistyötä syvennnetään luotitestauksen saralla. – Menen loppukuusta Tallinaan ja Tarttoon testaamaan virolaisten ampujien ilma-aseita. Virossa testit ovat herättäneet laajaa mielenkiintoa ja ensimmäisenä testeihin ilmoitttautui Viron paras mieskivääriampuja Meelis Kiisk, joka kilpailee tulevaissa EM-kisoissa. Virossa ei ole ollut kovinkaan paljon testausmahdollisuuksia, vaan luodit on totuttu ostamaan testaamatta. Nyt Viron Ampumaurheiluliitto on mainostanut tilaisuuksia laajalti, kertoi Marko.

 

Katso Viron Ampumaurheiluliiton tiedote: http://laskurliit.ee/

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *