EM-kisat Osijek, Kroatia. Kuvia radasta

EM-kisat Osijek, Kroatia. Kuvia radasta

Ei ole viime aikoina lennot menneet niin, kuin pitäsi. Intia tökki ja nyt käkittiin 7h Münchenin lentokentällä ja saavuttiin Osijekiin 03.10 Zagrebin kautta. Vajaan kolmen tunnin yöunien jälkeen olemme jo radalla valmistelemassa kisoja. Ratojen rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Urheiluhalli, jossa kisat ammutaan on kooltaan noin saman suuruinen kuin edellisen vuoden Györin halli. Finaalirata on huikan suurempi. Peruskilpailuradalla on 90 ampumapaikkaa 45 vastakkkain kuten yleensäkin.

Perusradan toinen puolisko, lähestulkoon valmis.

 

Tulostaulut radan molemmissa päissä.

 

Rata katsomosta kuvattuna

 

Kisaravintola vaikuttaa tilavalta

 

Finaalirata on ilmava, rakentaminen kesken.

 

Finaaliradan katsomo

 

Ase- ja varustarkastamo, jossa myös näytteilleasettajat

 

Yleiskuva hallijärjestelyistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *