ISSF uutiset: Peruttujen Intian WC kisan olympiapistoolin Quata-paikat päätetty

ISSF uutiset: Peruttujen Intian WC kisan olympiapistoolin Quata-paikat päätetty

Kansainvälinen Ampumaurheiluliitto ISSF on päättänyt olympiapistoolin Quata-paikkojen uuden jaon. Tarve ilmeni, kuin Intia eväsi kahden pakistanilaisen urheilijan ja heidän valmentajansa maahantulon Intian maailmancupiin, josta Leppa.fi kirjoitti 22.2. ( https://www.leppa.fi/2019/02/22/wc-new-delhi-intia-kv-olympiakomiten-paatos-25m-olympiapistoolissa-ei-jaeta-olympiapaikkoja/ ) ISSF jakaa peruuntuneet quatat Pekingin maailmancupissa 26.4. sekä Münchenin maailmancupissa 29.5. Näin ollen kummastakin kisasta kolme parasta aiemman kanden tilata saavat paikat Tokion olympialaisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *