25m Lapua European Cup Århus. Ennakko

25m Lapua European Cup Århus. Ennakko

Vuoden 2019 toinen 25m Lapua European Cup ammutaan perinteisellä paikalla perinteiseen aikaan, eli Tanskan toiseksi suurimmassa kaupungissa Århusisissa ensi viikonloppuna 7.-9.6.2019. Ensimmäinen osakilpailu ammutiin Saksan Suhlissa (tulokset: https://www.leppa.fi/25-m/ ).

Ampujat tavoittelevat paikkaa Ranskan Chateaurouxissa ammuttavaan finaalin 10.-12.2019, jonna paikan saa aina neljä urheilijaa kummastakin lajista quota menetelmällä kaikista neljästa osakilpailusta. Suomesta paikan isopistoolin finaaliin on edellisen vuoden finaalikisan pronssillaan lunastanut Marko Talvitie.

Iso- ja vakiopistooliin saapuu ampujia yhdeksästä maasta yhteensä 35 urheilijaa. Naiset ovat voineet osallistua miesten mukana kisaan jo useamman vuoden ajan, mutta harva nainen ampuu isopistoolia. Ainon ennakkoon ilmoittautunut naisen on Puolan Slawomira Szpek, joka ampuu vakiopistoolikisan.

Suomesta kisoihin osallistuvat:

JOKINEN Antti OMAS

JÄNTTI Jorma SuA

KALLIO Joonas SuA

LAHTI Teemu SuA

PARHIALA Jan TiA

TALVITIE Marko LehA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *