Leppa.fi selvittelee Trafin outoa toimintaa Helsinki-Vantaalla

Leppa.fi selvittelee Trafin outoa toimintaa Helsinki-Vantaalla

Leppa.fi on pyytänyt Trafin turva-asoihin liittyvää selvitystä. Münchenin maailmancupiin lentäneen Suomen joukkuueen patruunakuljetuksiin oli puututtu. Mitään ei oltu poistettu, mutta 500kpl alkuperäislaatikossa olleiden Lapuan patruunoiden 50 patruunan yksittäisaskit oli teipattu. Toimienpiteen on täytynyt viedä pitkän aikaa. Lentolaukkuun liitettyyn raporttiin oli kirjattu toimenpiteenä kivääripatruudoiden alkuperäispakkausten vahvistus.

-Jos näin vaaditaan jatkossa, tulee Leppa.fi tiedottamaan asiasta ja näin helpottamaan Trafin kenttähenkilöstön työtaakaa valmistelemalla ampujat oikein lentomatkalle, kertoo Marko.

-Kun Trafi vastaa heille lähetettyyn selvityspyyntään, niin tiedotamme siitä, jatkaa Marko.

dav

One thought on “Leppa.fi selvittelee Trafin outoa toimintaa Helsinki-Vantaalla

  1. Minun tietooni ei ole tullut että näin meneteltäisiin missään muussa EU maassa. Olisikohan sääntö-Suomi alkanut kukkimaan kun Sipilän hallitus on mennyt historiaan? Mistäköhän lähtien Lapuan panokset omissa pakkauksissaan eivät ole soveliaita kuljetukseen? Jo pelkkä olettamus tästä on kyseenalainen. Milläköhän asiantuntemuksella, jos millään, on tuo ohje laadittu ja sen tulkinnanvapaus sallittu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *