25m Lapua European Cup Tallinna, Viro. Ennakko

25m Lapua European Cup Tallinna, Viro. Ennakko

Kuvahaun tulos haulle eesti laskurliit

Viron Ampumaurheiluliitto järjestään kolmannen 25m Lapua European Cup osakilpailun ensi viikonloppuna 5.-7.7.2019 Tallinnassa Männikun radalla. Kisoihin on tulossa ennakkoilmoittautumisten mukaan 26 kilpailijaa kuudesta Euroopan maasta. Kisoissa ammutaan launatina isopistooli ja sunnuntaina vakiopisoolikisat. 4 ampujaa kummastakin lajista lunastaa paikan Ranskan Chateaurouxissa 10.-12.10 2019 ammuttavaan finaaliin. Suomalsisita paikan finaaliit ovat lunastaneet Marko Talvitie isopistoolissa ja Joonas Kallio vakiopistoolissa.

Suomalaisampujat Tallinnassa:

JAHNSSON Kai PAS

JÄNTTI Jorma SuA

KALLIO Joonas SuA

KNUUTI Joonas P-HA

LAHTI Teemu SuA

PARHIALA Jan TiA

SUURONEN Otto MA

TALVITIE Marko LehA

Alla kisojen ohjelma:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *