Marko: ”Jouduin syömään sanani”. Grand Prix of Leppa.fi part VI järjestetään!

Marko: ”Jouduin syömään sanani”. Grand Prix of Leppa.fi part VI järjestetään!

Haminan Ampumaseura on anonut EM-näyttökilpailuja Tanhuvaaraan ja samassa yhteydessä järjestetään Grand Prix of Leppa.fi part VI kisat 10.-12.1.2020. Mikäli SAL:n kilpailuvaliokunta hyväksyy anomuksen, kisat järjestetään niin, että perjantaina ammutaan EM-näyttökilpailut ilmakiväärin ja -pistoolin N, M, N20 ja M20 sarjoissa sekä niiden finaalit. Launatina on vuorossa EM-näyttökilpailut ilmakiväärin ja -pistoolin N, M, N20 ja M20 sarjoissa sekä GP-kisa, mikä jatkuu sunnuntaille.

-Harvoin olen muuttanut jo päättämääni juttua, mutta nyt oli postiivinen pakko. Olemme saaneet valtavasti palautetta GP kisan urheilijoita kehittävästä roolista ja meidän yhteistyökumppanit ovat painostaneet asiassa. Tulemme järjestämään kisat niin, että ne ovat edullisemmat kilpailijoille, mutta palkinnot ovat edelleen samaa huippuluokkaa, kuin aiemminkin. Lapua (10.000 testattus .22 patruunaa), Inband ( 10m/50m elektroninen taululaite) ja Tanhuvaara, muhkeine palkintosekkeineen ovat jälleen mukana. Kisat ovat aika raskas projeti järjestää, mutta ainakin kerran vielä mennään, kertoo kisan isä Marko.

-Yhtenä merkittävän tekijänä on myös ollut eräs kaukainen maa, joka haluasi leirittää huippu-urheilijoitaan ennen kisoja Tanhuvaarassa. Mikäli tämä toteutuu, tulemme järjestämään klutsutuille urheilijoille mahdollisuuden treenata yhdessä Tanhuvaarassa heti Swedish Cupin jälkeen 7.-10.1.2020.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *