Lapua ja Leppa.fi yhteistyö jatkuu

Lapua ja Leppa.fi yhteistyö jatkuu

Nammo Lapua ja Leppa.fi ovat tehneet pitkän, viiden vuoden yhteistyösopimuksen. Sopimukseen kuuluu mm. keväällä Saksasta haetun pakettiauton teippaaminen Lapuanvärin siniseksi. – Lapua on ollut tiimin alusta asti mukana pääyhteistyökumpanina ja me haluamme omalta osalta olla vahvistamassa Lapuan brandiä. Tämä sopimus tukee meidän pitkäaikaista, eteenpäin tähtäävää toimintaa, kertoo Marko. Lapuan myynti- ja markkinointipäällikkö Erkki Seikkula on tyytväinen sopimukseen. – Leppa fi on aktiivinen, tiedottava ja tuloksekas yhteistö, jota haluamme olla tukemassa, kertoi Seikkula.

Auton teippauksen on suunnitellut Lapuan graafinen suunnittelija Juho Länsimaa. Teippaukset toteuttaa Roseprint, Hamina.

Auto näyttäytyy ensi kerran uudessa kuosissaan 300m Lapua European Cup kisassa Lahdessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *