Leppa.fi tiimi ja Anschütz solmivat yhteistyösopimuksen

Leppa.fi tiimi ja Anschütz solmivat yhteistyösopimuksen

Leppa.fi tiimi ja Anschütz ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen kahdeksi vuodeksi. – Luottamuksellisen sopimuksen yksityiskohdat eivät ole julkisia, mutta voin sanoa, että jokainen meidän tiimin urheilija on allekirjoittanut henkilökohtaisen sopimuksen, kertoo tiimin valmentaja Marko ja jatkaa, että tällä sopimuksella saamme valkattua meille sellaiset aseet, jotka toimivat hyvin meidän vanhojen hyvien yhteistyökumppaneiden Lapuan ja H&N: tuotteilla.

Anschütz on Saksan Ulmissa toimiva asetehdas, joka on perustettu 1856 Julius Anschützin toimesta. Nykyinen tehtaan omistaja ja pääjohtaja on Jochen Anschütz. Anschütz tunnetaan laadukkaista kilpa-aseitaan, pienoiskivääreistä, ilmakivääreistä ja metsästysaseista. Ampumahiihdossa Anschütz on johtava asemerkki.

Anschützin asehuollosta vastaava, 300m kiväärin maailmanmestari, Matthias Raiber oli isossa roolissa sopimusta valmisteltaessa.

2 thoughts on “Leppa.fi tiimi ja Anschütz solmivat yhteistyösopimuksen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *