25m ja 50m ja 300m EM-kilpailut Bologna, Italia. SAL unohtanut ilmoittaa urheilijoita, Kurki ei pääse ampumaan 60ls makuuta. Suomi ulkona kaikista mixed teameista

25m ja 50m ja 300m EM-kilpailut Bologna, Italia. SAL unohtanut ilmoittaa urheilijoita, Kurki ei pääse ampumaan 60ls makuuta. Suomi ulkona kaikista mixed teameista

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image001.jpg

Leppa.fi saaman tiedon mukaan, Suomen Ampumaurheiluliitto on jättänyt ilmoittamatta kivääriampujat meneillään oleviin 50m ja tuleviin 300m EM-kilpailuihin. Alustavat ilmoittutumiset (preliminary agreement) oli tehty, mutta ratkaisevat ilmoittatutumiset (final Agreement) jätetty tekemättä.

Suomalaisampujat pääsevät ampumaan vain niihin lajeihin, joissa on tilaa. Nyt on tilanne se, ettei Juho Kurki pääse ampumaan 50m kiväärin makuu kisaa ollenkaan. Kauhea säkä kävi että päälajissa, 3x40ls kiväärissä oli tilaa kaikille.

Lisäksi SAL joutuu maksamaan 50€ per ampuja per laji lisää, koska kaikki olivat jälki-ilmottautuneita.

-Sain järjestäjän kiinni ja järjestäjä lupasi, että kaikki pääsevat ampumaan , mutta näin ei käynyt. Meidän ilmoittautumiset olivat myöhässä, mutta sen ei pitänyt olla ongelma, kertoi Italiasta kiinni saatu valmennuksenjohtaja Per Ole Lindell.

-Käsittämätöntä on, että urheilijat panostavat taustatiimeineen massiiviset summat urheiluun ja jotkut hoitavat hommaa vasemmalla kädellä, kyllä syö miestä puhkuu Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *