25m ja 50m ja 300m EM-kilpailut Bologna, Italia. SAL unohtanut ilmoittaa urheilijoita. Per-Ole Lindellin lisäkommentit

25m ja 50m ja 300m EM-kilpailut Bologna, Italia. SAL unohtanut ilmoittaa urheilijoita. Per-Ole Lindellin lisäkommentit

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image001.jpg

Aiempi uutinen SAL:n mokasta on poikinut paljon yhteydenottoja. Korjauksena sanottakoon, että nuoret pääsevät ampumaan midex teamit aiemmasta uutiesta poiketen.

Per-Ole Lindell täydensi uutista ja kommenttiaan: “Ilmoittautumiset, eli final entry kyllä tehtiin. Willi Grill ne hyväksyi kun ne tehtiin ISSF ilmottautumisjärjestelmällä. Samoin EM kisojen johtaja lupasi, että kaikki pääsevät. Kisojen johtaja ei ollut ilmoittanut työntekijöille ja muutokset oli tekemättä kun me tänne tultiin. Oltiin siinä uskossa, että meidät oli lisätty joka lajiin kuten sovittu. Kuten sanottu minun virheeni tuo loppujen lopuksi on. Kirjoitat miten tahansa. Virheitä tapahtuu vaikka täydellisyyteen pyrkii. En tykkää yhtään että tästä keskustellaan netissä . Siitä ei euraa mitään hyvää. Aikuisten mixed kilpailut jää pois ja huomenna selviää onko poisjääntejiä. Nuoret pääsevät ampumaan mixed kilpailut suunnitelman mukaan”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *