European Youth Leaque Championship, Budapest. Unkari löi Suomen. Lauri paras suomalainen.

European Youth Leaque Championship, Budapest. Unkari löi Suomen. Lauri paras suomalainen.Ei ollut suomalaisilla mahdollisuuksia kovatasoista Unkaria vastaan. – Kisa oli vaikea aloittaa. Koko kisa oli käytännössä hyvän rytmin hakemista, kun rytmi sitten löytyi, niin osui, mutta sitten taas meni hakemiseksi kun odotti, että seuraava sarja alkaa. Unkari oli odotetusti erittäin kova ja se tuli selväksi kisassa. Kisat meni omalta kohdalta hyvin Kahden viimeisen kisan tulokset olivat jo ihan hyviä ja huomasineilen, että pystyn tekemäöän samanlaista tulosta kuin harjoituksissa, kertoi Lauri.

Tulokset:

  1. DENES Eszter HUN 630,2
  2. MESZAROS Eszte HUN 626,0
  3. HAMMERL Soma HUN 621,8
  4. TÖRÖK Ferenc 618,9
  5. SYRJÄ Lauri FIN 613,5
  6. HEISKANEN Essi FIN 611,0
  7. MÄNNISTÖ Elli FIN 611,0
  8. KOOTA Luukas FIN 602,9Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *