Mestarillekin voi sattua: Rajmont Debecec ampui itseään

Mestarillekin voi sattua: Rajmont Debecec ampui itseään

Sydneyn olympiavoittaja Slovenian Rajmond Debevecille sattui vahinko asetestauksen yhteydessä. Rajmond oli ollut testaamassa ilmapistooleja yli viiden tunnin ajan ja oli ollut ajatuksiaan. Hän oli tavoitellut luotirasiaa edestä ja samalla painoi ajatuksissaan liipaisinta. Luoti tunkeutui noin 10 sentttiä ylemmäs ranteesta aika syvälle. – En voi uskoa, että näin vanhalle voi käydä noin. Verta roiskui. Pitää olla huolellisempi, naureskeli Debevec Lapua Eurooppacupin banketissa.

Slovenialaisella oli neljä tikkiä kädesssän, mutta se ei estänyt osallistumista kisaan vaikka tapahtumasta on kulunut vasta hetki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *