Saksan valmentaja lopettaa, Jürgen Wiefelin viimeinen kisa. Kuvat banketista

Saksan valmentaja lopettaa, Jürgen Wiefelin viimeinen kisa. Kuvat banketista

Saksan iso- ja vakiopistoolin maajoukkueen pitkäaikainen valmentaja, kaksinkertainen olympiahopeamitalisti, Jürgen Wiefel lopettaa saksalaisten valmentamisen. Saksalaiset panoistavat olympialajeihin ja heidän 25m Lapua European Cuppeja kiertävä noin 5-7 ampujan ryhmän tulee jatkossa pärjätä ilman Wiefelin tukea.

-Jürgen on aina ollut vapaaehtoinen pyydettäessä tuomariksi. Hän on ollut mukana toistakymmentä vuotta ja auttanut paljon. Rata ei ole jatkossa samanlainen, kun Jürgen on poissa. Hän on hyvä ystäväni, kiitti Marko Wiefeliä banketissa ampujien ja järjestäjien seistessä ja taputtaessa.

Jürgen Wiefel

tunteellinen hetki

Ranskan liitto muisti kisojen kv Juryä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *