7.th CISM World Games, Wuhan Kiina. 300m pika-ammunta. Vetoomus hylätty. Aleksi pysyy neljäntenä

7.th CISM World Games, Wuhan Kiina. 300m pika-ammunta. Vetoomus hylätty. Aleksi pysyy neljäntenä

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on lataus-2-2.png

Suomen vetoomus on hylätty. Suomi yritti kammeta Kiinan Chao Bon pois palkintopallita, siinä onnistumatta. Chao Bo muutteli vakiokiväärin perää sääntöjen vastaisesti. Hän sääti sekä perän pituutta, että poskipakan korkeutta polven ja makuun jälkeen. Asiasta huomautettiin kahdelle eri tuomarille, mutta he eivät puuttuneet asiaan. Suomen joukkueen valmentaja Matti Viljakainen teki asiasta vetoomuksen vetoomusjyrylle, mutta se hylättiin vaikka asiasta oli videotallenne, joka on aukoton.

-Perusteena oli, että teko oli vain avoin rikkomus. Katsojan video ei kelvannut todisteeksi. Kun startteja oli ollut yhteensä 6, täytyy sanoa, että jury oli kelvoton kun ei saanut tuollaista kytkettyä. Prosessi oli juryä vastaan, ei ampujaa. Annoin videot juryn puheenjohtajalle joululahjaki ampumakomitean läsnäollessa. En taida olla enää hyvä kaveri, pohti Mikko Taussi ratkaisuja.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *