Leppa.fi tiedonjulkistamispalkinto 2019 Marko Talvitielle, eritysmaininnat Teemu Lahdelle ja Mikko Taussille

Leppa.fi tiedonjulkistamispalkinto 2019 Marko Talvitielle, eritysmaininnat Teemu Lahdelle ja Mikko Taussille

Leppa.fi jakaa ensimmäisen tiedonjulkaistamispalkinnon. Leppa.fi sivujen nopea tiedottaminen perustuu urheilijoiden, toimitsijoiden sekä muuten asiasta kiinnostuneiden ihmisten nopea-aikaiseen tiedon välittämiseen.

Aluksi Leppa.fi tiedotti vain omia urheilijoitaan koskevista tapahtumista ja kilpailuista. Nyt laajan lukijakunnan saavuttaneet nettisivut tunnetaan nopeasta tulospalvelusta ja ampumaurheilun asoiden tiedottamisesta.

Leppa.fi palkitsee vuoden tiedonjulkistamispalkinnolla Marko Talvitien. Marko on esimerkillisellä tavalla avustanut Leppa.fi:n nopeaa tiedonjulkistamista. Marko lähettää automaattisesti kisatietoja, tuloksia ja valokuvia kisareissuiltaan ja muista tapahtumista. Leppa.fi kiittää Markoa toiminnasta ja kannustaa muitakin lähettämään kisatuloksia ja -uutisia. – Näin voimme kaikki edesauttaa ampumaurheilun näkyvyyttä ja tuoda meille niin rakasta lajia esille, kertoo Marko Leppä.

Leppa.fi lahjoittaa Marko Talvitielle 5000 H&N ilma-aseluotia ilmaolympiapistoolikarkeloihin.

-Pitänee kiittää kunniasta ja samalla kuitenkin kiittää valitsijaraatia sekä aktiivista tiedotteiden laatijaa ja julkaisutahoa. Nykyaikana viestit, kuvat ja jopa videot kulkevat nopsaan henkilölle tai ryhmälle esim whatsappin kautta ja mahdollistavat nopean tiedotuksen, sillä sitä yleisökin odottaa, kertoi Marko Talvitie.

Eritysmaininnantoja on kaksi:

Teemu Lahti on jo pitkään kuvannut ampumaurheilutapahtumia ja on aulis jakamaan kuviaan myös Leppa.fi:n käyttöön. Kiitos Teemulle loistavista kuvista sekä tuloksista.

Mikko Taussi on tiedottanut hyvin kansainvälisistä kisoista ja – tapahtumista ja tuonut hyviä näkökulmia asioihin. Kiitos myös Mikolle.

Etualalla eritysmaininnan saanut Teemu Lahti, keskellä palkittu Marko Talvitie ja takana pistooliampuja Joonas Kallio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *