Grand Prix of Leppa.fi PART VI esitteet julki.

Grand Prix of Leppa.fi PART VI esitteet julki.

Kuudes Grand Prix of Leppa.fi kilpailu, tai kuten kisa on tunnettu ampujien kesken, Leppägeepee, on jälleen käynnistynyt.

-Ensi vuonna ammutaan kuten tänäkin vuonna. Ensin perjantaina EM-näyttökilpailut pistoolin ja kiväärin kansainvälisissä sarjoissa miehet, naiset, pojat ja tytöt finaaleineen. Lauantaina on kisat toiseen kertaan, mutta ilman finaaleja. Ja sitten starttaa Geepee, jossa on jälleen luvassa Suomen kovimmat rahapalkinnot. Lapuan 10 000 testattua .22 paukkua ja Inbandin elektroninen taululaite arvotaan jälleen kaikkien osallistujien kesken. Näin palkintojen yhteisarvo voi ylittää jopa 10000 euron arvon, kertoo kilpaiun johtaja Marko.

Katso kisakutsu ja viime Geepeen kuvat…

… ja ilmoittaudu heti 2.12. 2019.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *