Pousin Puutarha Oy 80 v. Aleksi ja Marko juhlimassa

Pousin Puutarha Oy 80 v. Aleksi ja Marko juhlimassa

Leppa.fi tiimin pitkäaikainen yhteistyökumppani Pousin Puutarha oy vietti perjantaina Haikon kartanossa yrityksen 80- vuotisjuhlia. Aleksi ja Marko oli kutsuttu paikalle juhliin. Tilaisuudessa paljastettiin taiteilija Mikko Rankin taulu yrityksen alkutaipaleelta sekä Teija Horpun kirjoittama teos Pousin puutarha, Sisulla ja sydämellä. Ilta päättyi Pelle Miljoonan esiintymiseen.

Pousin Puutarha oy on haminalainen kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista jääsalaatin tuottajista. Kolsilan ja Tikkamäen tarhoillaan se kasvattaa vuosittain noin yhdeksän miljoonaa ruukkuvihannesta, jotka keskusliikkeiden ja tukkukauppojen välityksellä leviävät kaikkialle Suomeen.

Marko, Pousin puutarha oy:n toimitusjohtaja Jarmo Pousi ja Aleksi

Katso Youtube videot Pousin puutarhoista:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *