Valtakunnallinen ampumaurheilun yläkoululeiritys käyntiin

Valtakunnallinen ampumaurheilun yläkoululeiritys käyntiin

Tällä viikolla ammutaan lukuvuoden ensimmäinen valtakunnallinen ampumaurheilun yläkoululeiri Tanhuvaaran Urheiluopistolla. Leiritykseen on hyväksytty 15 ampumaurheilijaa, joista 13 osallistuu aloitusleirille.

Aloitusleirin teema on perusammunnoissa, perustekniikan vahvistaminen ja maksimaalinen keskittyminen. Leirin urheilijat on jaettu kahteen ryhmään. Vanhojen ryhmässä on 6 urheilijaa ja uusien ryhmässä seitsemän. – Taitojen kartoittamiseksi ja opetuksen tehostamiseksi perustimme kaksi ryhmää, joiden ohjelmat ovat pääosin samat, mutta kun uudet opiskelevat, ovat vanhat ampumassa ja toisin päin. Myöhemmillä leireillä ryhmät tulevat toimimaan yhdessä.

Tanhuvaaran Urheiluopiston yläkoululeirityksen johtaja Sami Piisilä teetti heti alkuun PP-ergo testit leiriläisille ja illalla oli palautetilaisuus. Ammunnat käynnistyivät omalla harjoituksella, jossa Marko ja leirin avustavat kouluttajat Inka Havukainen ja Sonja Siitonen seurailivat urheilijoiiden toimintaa.

Leiri jatkuu torstaihin.

Sami Piisilä (vas) seuraa “uusien” Arttu Salin HaaAs, Elias Ruususen AsAs, Aurora Räsäsen PAS ja Tuuli Saraniemen PA valmistautumista PP-ergoon

Vanhat ampumassa: Vas Lotta Kärnä NoSA, Eetu Rissanen HAS, Lauri Syrjä AsAs ja Mikko Helenius NoSA.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *