Marko Leppä kouluttamaan Viron valmentajia. Eesti Laskurliit korraldab koolituse “Kuidas jõuda maailmameistriks?”

Marko Leppä kouluttamaan Viron valmentajia. Eesti Laskurliit korraldab koolituse “Kuidas jõuda maailmameistriks?”

Viron Ampumaurheiluliitto on pyytänyt Marko Leppää luennoimaan virolaisvalmentajille aiheesta “kuinka tulla maailmanmestariksi”. – Aion kertoa multamedia esityksen avulla heille millainen on ollut Aleksin tie “ikuisesta nelosesta maailmamestariksi”. Kerron käytännönläheisin esimerkein miten urheilijan suoritusmäärät nostetaan pikkuhiljaa kohilleen, millaisia vaikeuksia urheilija tiellään kohtaa ja miten niistä voidaan selvitä. Tulen myös korostamaan niitä onnistuneita valintoja, joita olemme Aleksi osalta tehneet ja niitä jotka eivät ole toimineet, kertoo Marko.

Koulutus pidetään Viron Ampumaurheiluliiton tilossa Männikussa englanniksi keskiviikkona 27.11. 2019

Viron Ampumaurheiluliitton sivut aiheesta:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *