SAL:n koulutusviikonloppu käyntiin Kouvolassa

SAL:n koulutusviikonloppu käyntiin Kouvolassa

Tänään käynnistyi SAL:n ensimmäinen kansallinen EST (Electronic Scoring Target) -kurssi Suomessa. Mikko Taussin ja Toni Matilaisen luotsaamalle kurssille osallistui 24 toiminnasta kiinnostunutta. EST koulutus kestaa lauantai-iltapäivään, jonka jälkeen alkaa PM 2020 -koulutus, sillä Kouvolassa järjestetään PM-kilpailut kivääri-, pistooli- hauli- ja liikkunamaalin lajeissa 4.-7.6.2020. Tämä koulutus kestää sunnuntai-iltapäivään asti.

-PM 2020 koulutuksessa valmistellaan kilpailuiden alustava ohjelma, varmistetaan suorituspaikat ja laaditaan kisojen toimintaan liittyviä asiakirjoja, kertoo PM-kisojen kilpailunjohtajana toimiva Marko.

Mikko Taussi aloittelemassa viikonlopun koulutuspakettia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *