Kymenlaakson Urheilugaala Kouvolassa 31.1.2020. Katso video tänän vuoden gaalasta, jossa Aleksi valittiin Vuoden urheilijaksi

Kymenlaakson Urheilugaala Kouvolassa 31.1.2020. Katso video tänän vuoden gaalasta, jossa Aleksi valittiin Vuoden urheilijaksi

Huippusuosittu Kymenlaakson Urheilugaala järjestetään jälleen Kouvolan PatoAreenalla 31.1.2020 klo 18.30. Tämöän vuoden Gaalassa Aleksi valittiin Vuoden urheilijaksi.

Maakunnan liikunta- ja urheiluväen yhteen kokoava tilaisuus, Kymenlaakson Urheilugaala järjestetään jälleen pääyhteistyössä Kymenlaakson Liiton, Suomen Urheilugaalan ja Veikkaus Oy:n kanssa. Juhla upeassa miljöössä Pato Areenalla Kouvolassa (Kyminväylä 2D, 45700 Kouvola). Gaalan etkot alkavat klo. 17,30, jossa kevyttä musiikkia ja vapaata seurustelua.

Urheilugaalassa nostetaan esiin sitä osaamista, mitä Kymenlaaksolainen liikunta- ja urheilukulttuuri pitää sisällään. Lisäksi asiaa esille nostettaessa myös halutaan saada ns. suuren yleisön arvostuksen seuratoimijoita kohtaan kasvavan. Juhlassa palkitaan huippu- ja kilpaurheilussa ansioituneita, seuratoiminnan aktiiveja, kuntoliikkujia sekä liikuttaja-aktiiveja.

Gaalan palkittavia ovat päättämässä KymLi, Kymenlaakson urheilutoimittajat ry, Kymenlaakson Liitto sekä Suuri raati nyt kolmatta kertaa. Siihen on valittu 15 jäsentä. Kutsuttuina on vaikuttajia yhteiskunnan eri aloilta. Maakunnallinen suuri raati äänestää gaalan arvokkaimman palkinnon, eli elämänuran palkintoluokan ehdokkaista voittajan, johon gaalan palkintolautakunta valmistelee 3 -5 ehdokasta.

Juhla on kaikille liikunnan ja urheilun ystäville avoin ja siihen voi osallistua lunastamalla illalliskortin. Illalliskortti sisältää sisäänpääsyn, koko gaalan ohjelmiston sekä illallisen.

Iltaan kuuluu myös viihteellisiä osuuksia.

Gaala on hyvä tapa myös kiittää myös omaa seuraväkeä tuomalla heitä mukaan liikunnan ja urheilun juhlan tunnelmaan. Voitte varata vaikka koko pöydän omille puurtajillenne. Illalliskortin hinta on 56 euroa / hlö. Mikäli haluat muistaa puurtajia tai muita kumppaneita niin 8:n hengen pöytä varattavissa 410 euron hintaan. Merkitse varaukseen pöytäseurue kohtaan koko pöytä.

Illalliskortti sisältää sisäänpääsyn juhlaan, narikan, pöytäpaikan, ohjelmanumerot, tervetuloa maljan, yhden kaadon aterian kanssa sekä illallisen.

Gaalan 2019 videokooste TÄSTÄ

Gaalan 2018 videokooste löytyy TÄSTÄ

Vuoden urheilusaavutusta äänestetään vuodenvaihteen tietämissä yhteistyössä Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien kanssa.

Gaala somessa #kymenlaaksonurheilugaala #kug20

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *