Poikamme maailmalla: Joni on vielä Australiassa

Poikamme maailmalla: Joni on vielä Australiassa

Snappertunan lahja Suomen kivääriammunnalle, Joni Stenström lähti Australiaan 3.3,. tilanteessa, jolloin korona ei näytellyt suurtakaan roolia Euroopassa. Joni pääsi perille, mutta aseita hän ei saanut, koska poliisi oli unohtanut tehdä minulle tuontiluvan samalla, kun he tekivät Australialaisen kantoluvan. Stenström joutui odottamaan aseitaan viikon. Joni pääsi harjoittelemaan Australian olympiaedustaja Dane Sampsonin vanhalla pienoiskiväärillä.

Viikon hyvän harjoittelun jälkeen Joni sai jonkin muotoisen vatsataudin ja sitä parantelessa meni kolme päivää ja siinä vaiheessa Joni joutui jo miettimään uutta paluulentoa Suomeen. Nyt Stenström on matkalla kotiin, puolitoista viikkoa etuajassa, Tokion kautta Hong Kongin sijaan. 

Korona ei vielä ollut suljenut mitään ratoja Australiassa, mutta nyt piti olla Shooting Australia Open Sydneyssä, johon Joninkin piti osallistua. Se kilpailu peruttiin viime tingassa. Australiassa ei ollut vielä niin paljon rajoitteita, mutta esimerkiksi yliopistot ovat sulkeneet ovensa ja isoja ihmisjoukkoja (yli 100) ei saa kokoontua yhteen paikkaan.

– Vessapaperihysteriahan näyttää olevan lähtöisin Australiasta, sillä siellä pidettiin oikein puukkohippasia eri kaupoissa vessapaperista jo kuun alussa. Aika vähän alkoi kyllä näkyä ihmisiä katukuvassa ja rannalla.Enpä ajatellut kun lähdin tänne että tästä tulisi näin mieleenkiintoinen/outo reissu, kertoi Joni.

Kuvassa Joni oikealla. Kuva otettu Salon SM-kisoista 2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *