Tokion olympialaisia ei peruta, siirtoon valmistaudutaan

Tokion olympialaisia ei peruta, siirtoon valmistaudutaan

Kuvahaun tulos: tokyo 2020

Kansainväinen olympiakomitea on taipunut jäsenliittojen painostuksen myötä pohtimaan siirtää Tokion 2020 olympialaiset heinä-elokuusta eteenpäin pahenevan korona-viruksen jyllätessä.

Painostus, johon ovat kuuluneet mm. USA:n Uinti – ja Yleirurheiluliitot, Ranskan Uimaliitto ja Norjan valtio sekä useat latinalaisen Amerikan maat, alkoi tuottaa tulosta, vaikka Kansainvälisen olympiakomiten puheenjohtaja Thomas Bach sekä Japanin hallitus ja kisajärjestäjät ovat ilmoittaneet ettei kisojen siirto ole mahdollista.

Tänään tulleen tiedotteen mukaan päätös kisojen siirrosta tehdään neljän viikon kuluttua.

Ampumaurheilun silmin siirto vuoden loppuun mahdollistaisi urheilijoiden harjoittelun, mikäli korona saadaan hallintaan, ennenkuin viimeiset paikat jaettaisiin rankingin sekä Euroopan olympiakarsinnan jälkeen. Ampujat ehtisivät kuntoutua antamaan hyviä näyttöjä sekä ampumaan huipputulokset olympialaisissa. Toivottavasti Plzen (Euroopan olympiakarsinta) ammuttaisiin syys-lokakuussa pähkäilee Marko.

Kuvahaun tulos: tokyo 2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *