H&N: Toiminta jatkuu toistaiseksi, toimitusvaikeudet lisääntyvät

H&N: Toiminta jatkuu toistaiseksi, toimitusvaikeudet lisääntyvät

H&N on tänään tiedottanut tehtaan toiminnan jatkumisesta. – Huolimatta Saksan hallituksen ja Ala-Saksin hallituksen päätöksistä, toimintamme voi jatkua ja tulemme pitämään huolen työntekijöistämme, kertoi H&N:n myynti- ja markkinointipäällikkö Jörg Siemens, mutta varoittelee tuotannon hiidastumisesta ja toimitusten viivästyksistä, sekä mahdollisuudesta joutua sulkemaan koko tehdas.

Leppa.fi:n hyvin ajoitetut hankintamatkat Saksaan varmistavat sen, että meillä piisaa ilma-aseluoteja myös kauden 2020-2021 alkuun, mutta tehtaalle olsi päästävä viimeistään alku syksystä, sillä noista eristä ei varmasti riitä kaikille tarvitsijoille, kertoo Marko. Vain harjoitusluoti Sport on meiltä lopussa, mutta muita toistaiseksi löytyy, jatkaa Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *