Puolustusvoimat muutti aiempaa päätöstään

Puolustusvoimat muutti aiempaa päätöstään

Puolustusvoimat on muuttanut päätöstään, koskien urheilukomennusvuorokausia. Leppa.fi kirjoitti aiemmasta puolustusvoimien päätöksestä 9.4. 2020: https://www.leppa.fi/2020/04/09/puolutusvoimat-supistaa-rajusti-tukeaan-urheilulle/

Nyt 21.4. päivätyssä päätöksessään puolustusvoimat nostaa seuraavien edustusvalmennettavien urheilukomennusvuorokausien määrän sataan (100 vrk) vuorokauteen viidestäkymmenestä. Aiempi päätös antoi ymmärtää, että vain liikunta-aliupseereille on myönnetty mahdollisuus käyttää 100 vuorkautta.

– Tämä korjaus on hyvä. Esimerkiksi Joonas Kallio on kehittynyt valtavasti pari viime vuoden aikana ja on nyt Euroopan ranking 21 ja maailman ranking 45, mutta tarvitsee kipeästi noita lisävuorokausia edelleen kehittyäkseen ja päästäkseen terävään kärkeen, miettii Marko.

Lisävuorokaudet seuraaville edustusvalmennettaville:

KÖSSI Oskari haulikko
AUTIO Juho kivääri
KALLIO Joonas pistooli

VUORELA Markus hiihto
JÄNKÄ Erika ampumahiihto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *