Marko Leppä Viron 10m EM-kisojen järjestelytoimikuntaan

Marko Leppä Viron 10m EM-kisojen järjestelytoimikuntaan

Marko Leppä on nimetty Virossa 2023 järjestettävien 10m EM-kilpailuiden järjestelytoimikuntaan. – Olen käynyt jo ennen koronaa tutustumassa suunniteltuihin kisahalleihin, mutta nyt suunnitelmat ovat muuttumassa. Meille esitellään ensi viikolla uusi areena kisojen järjestämiseksi, kertoo Marko, joka on saanut Viron Ampumaurheiluliitolta virallisen työkutsuun perustuvan asiakirjan saapua maahan. Suunnittelukokoukset Virossa ovat ensi maanantaista keskiviikkoon.

Tallinnan 10m Euroopanmestaruuskilpailut, jossa on jaossa paikkoja myös Pariisin 2024 olympialaisiin, on suunniteltu järjestettäväksi 3.-12.3. 2023.

-Teemme samalla päätöksen Tallinnassa järjestettävien 25m Lapua Eurooppacupin suhteen, toteutetaanko tapahtuma ja jos, niin milloin. samalla päivittyy koko vuoden 25m Lapua Eurooppa cup, jonka päätös ja paäivitykset on tarkoitus julkaista vielä toukokuun aikana, mikäli ESC hyväksyy mahdolliset muutokset, jatkaa Marko.

One thought on “Marko Leppä Viron 10m EM-kisojen järjestelytoimikuntaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *