Kisakalliossa jaossa paikkoja olympialaisiin

Kisakalliossa jaossa paikkoja olympialaisiin

Kansainväinen olympiakomitea on hyväksynyt päivitetyn valintamenettelyn Tokion olympialaisiin. ISSF ehdotti, että tänä vuonna peruuntuneen Euroopan olympiakarsinnan, mikä piti ampua Tsekin Plzenissa, tilalle tulee ensi vuoden Lohjan Kisakalliossa ammuttavat 10m:n EM-kilpailut 26.2.-8.3.2020 sekä 25m ja 50m ruutiaseiden EM-kisat Kroatiassa 23.5-6.6.2021.

Ranking sijoitusten mukaiset paikat jaetaan maailmancuppien pisteiden perusteella maalis-huhtikuussa 2021.

– Tämä on erittäin hyvä ja meidän kisaprofiilia nostava päätös. Olen ollut tietoinen näistä suunnitelmista jo jonkin aikaa, mutta olemme odottaneet päätöstä asiasta. Tämä antaa paljon lisäarvoa meidän EM-kisoille, kertoo kilpailunjohtajana toimiva Marko.

Lohjalla on jaossa 2 paikkaa sekä miesten että naisten ilmakiväärissä sekä yhdet paikat sekä miesten että naisten ilmapistoolissa, siis yhteensä kuusi paikkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.