Inkeroisten apteekki pääyhteisytyökumppaneiden joukkoon tulevalle olympiadille

Inkeroisten apteekki pääyhteisytyökumppaneiden joukkoon tulevalle olympiadille

Inkeroisten apteekki, mikä on ollut mukana kaksi vuotta kalenteriyhteistyökumppanina, siirtyy pääyhteistyökumppanitasolle vuoden vaihteessa. Inkeroisten apteekki on perustettu 1912 ja sijaitsee Kouvolassa Inkeroisten taajamassa.

-Olen erittäin ilminen, että Inkeroisten apteekki on näin vahvasti mukana tukemassa meidän tiimiä tulevalla olympiadilla. Teemme omalta osaltamme parhaamme, ettei tuki ole yksipuoleista vaan aiomme olla mukana myös Inkeroisten apteekin arjessa. Olemme jo suunnittelemassa tulevaan syksyyn hyvää yhteistilaisuutta, kertoo Marko.

Inkeroisten apteekin apteekkari Tanja Oksaman vastaa, miksi he lähtivät mukaan uuteen olympiadiin. – Haluan tukea paikallista urheilua ja ammunta on yksi lähellä sydäntä olevista lajeista sekä oman että tyttären harrastuksen myötä. Leppa.fi voi olla apteekin tukena uuden verkkokaupan valtakunnallisessa markkinoinnissa ja tiimin jäsenet asiantuntijoina esim. apteekin asiakastapahtumissa.

Apteekkari Tanja Oksman


Kannattaa katsoa lisätietoa moninaisista palveluista, tarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista osoitteesta www.inkeroistenapteekki.fi 

Leppa.fi uutinen 5.10.2018:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *