Leppa.fi luotitestit tulevan sunnuntaina Loviisassa. Eräluettelo julki

Leppa.fi luotitestit tulevan sunnuntaina Loviisassa. Eräluettelo julki

Tervetuloa - www.loviisanampumaseura.fi
Suomen Veteraaniampujien ilma-aseiden mestaruuskisat kilpailtiin 8.4.2017 -  Orimattilan Seudun Urheiluampujat

Leppa.fi testaa urheilijoillle H&N huippuluoteja tulevana sunnuntaina 27.9. 2020 Loviisan Ampumaseuran järjestämissä Suomen Veteraaniampujien mestaruuskilpailuissa Loviisassa. Keväältä koronan takia siittettyihin SVA:n mestaruuskisoihin on ilmoittautunut 70 urheilijaa. Kisat ammutaan kolmessa erässä. Leppa.fi testaa luoteja klo 09.30- 17.00.

-Osa on jo varannut ajan testaukseen, niin pääsevät suoraan heti eränsä jälkeen testiin. Paikkoja on vielä jäljellä ja niitä voi varata ennakolta 040 5105323 tai sitten saapumalla paikalle, kertoo Marko.

Liitteenä SVA:n eräluettelo:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *