Swedish Cup 2021. TSA järjestää Suomen osuuden

Swedish Cup 2021. TSA järjestää Suomen osuuden

Swedish Cup - Skyttesport.se

Leppa.fi uutisoi 25.8. ruotsalaisten haluista järjestää vuoden 2021 Swedish Cup etäkisana Ruotsin, Suomen , Tanskan ja Norjan kesken.

Leppa.fi kannusti 8.9. seuroja hakemaan osakilpailua Suomeen.

Ruotsiin on ollut yhteydessä useampikin seura, mutta Suomen kisan järjestää Turun Seudun Ampujat Kupittaalla. TSA:n hallitus käsitteli asiaa torstai-iltana hallituksen kokouksessa. – Olen ollut Ruotsiin yhteydessä ja kertonut halustamme. Nyt TSA:n hallitus on vahvistanut asian, kertoo kilpailun johtaja Jarmo Engblom. -Ensi maanantaina on asiasta etäpalaveri järjestäjän kanssa, jossa sovitaan yksityiskohdat, jatkoi Engblom.

Engblom kertoi myös, että kaikissa neljässa maassa ammutaan kisat samaan aikaan 2.-5.1.2021. (muut aloittavat 08.00 ja Suomi 09.00) peruskisat ja finaalit ( muut 17.00 alkaen, Suomi 18.00). Kilpailuiden yhteiset komennot välitetään Ruotsista ja he vastaavat yleisjohtamisesta. Kaikissa maissa kisat ammutaan Megalink-taululaitteisiin. Finaalit ovat kuin Ruotsissa, kaksi finaalia yhtäaikaa.

Kisoja tultaneen käyttämään myös näyttökilpailuina EM-kisohin.

Turun Seudun Ampujien tulospalvelin

One thought on “Swedish Cup 2021. TSA järjestää Suomen osuuden

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *