ISSF:n uusien lajien formaatit

ISSF:n uusien lajien formaatit

Kansainvälinen ampumaurheiluliitto ISSF on julkaissut niin sanottujen uusien lajien uudet formaatit. Niistä selviää mm. miten ammunta on tarkoitus toteuttaa sekä ammunnan kulku sekä siinä käytettävät komennot.

10m ilmapistooli joukkuekilpailu:

10m ilmakivääri joukkuekilpailu:

25m pistooli joukkuekilpailu:

25m Olympiapistooli joukkuekilpailu:

25m Olympiapistooli sekajoukkuekilpailu:

50m kivääri 3x40ls joukkuekilpailu:

50m kivääri 3x40ls sekajoukkuekilpailu:

One thought on “ISSF:n uusien lajien formaatit

  1. En kyllä tajua mihin ISSF on menossa näiden uusien jännittävien kilpailuformaattiensa kanssa… Esim. naiset eivät ole koskaan kv.tasolla aiemmin ampuneet 25m olympiapistoolia ja nyt tulisi sekajoukkuekilpailu. Josko tämä olisikin meidän suomalaisten uusi menestyslaji!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *