Aleksin ja Markon erilainen urheilupäivä. Haminan Palleroille turnauspronssia.

Aleksin ja Markon erilainen urheilupäivä. Haminan Palleroille turnauspronssia.

Haminan Palloilijat järjestivät Ympyräpesis-turnauksen launtaina 26.9. Haminan Vallikentällä. Kisoihin oli ilmoittautunut 6 joukkuetta, jotka jaettiin kahteen lohkoon. Haminan Pallerot, jossa pelasi Aleksin ja Marko lisäksi enemmänkin pesäpallossa kunnostautuneita pelaajia, kuten kolminkertainen lyöjäkuningas Sami Joukainen, joka lopetti menestyksekkään uransa kaksi vuotta sitten, Oskari Vihmanen, Antti Kinnunen, Topias, Tatu, Tuukka ja Tuomas Strömberg, jonka muistamme maan menestyksekkäänä olympiapistooliampujana ja Mikko Suomalainen, joka pelaa lentopalloa Hurrikaani-Loimaassa. Palleroiden peliä johti kokenus pesisvalmentaja Hannu Kämäri.

Tuulennopea Aleksi kärkkymässä ykköspesällä. MKuvat Elina Leppä

Hamina Pallerot pelasi neljä ottelua ja voitti turnauspronssia kahdella voitolla ja kahdella tappiolla.

Sami ”Sämpy” Joukainen purkamassa ajoja pronssipelissä KPL harrastetta vastaan
Marko etenemässä ykköspesälle.
Aleksi näpytti itsensä kentälle.

– Jalat on aivan hapoilla. Mä pelasin perinteisesti lukkarina ja Ale kolmospesällä. Ekan pelin jaksoin suht hyvin, löin kaksi ja toin saman verran, mutta sitten alkio hyytyä. Toisessa pelissä, jonka hävisimme reilusti, annoin vapaalla juoksun kotiin. Loppuotteluun johtavan pelin hävisimme juoksulla. Oli todella mahtavaa pelata. Keli oli hyvä ja katsomossa tositasataa katsojaa. Hamina on uskomaton pesäpallokaupunki, kertoi Marko.

Tolppa nousee

– Huomenna Loviisassa testaa luoteja ukko takareidet kireänä, jatkoi Marko.

Turnauksen voitti Pronteckin joukkue lyömällä finaalissa Vetoryhmän 8-1.

Haminan Palleroiden pronssijoukkue: Vas takana Hannu Kämäri, Tuomas Strömberg, Sami Joukainen, Oskari Vihmanen, Antti Kinnunen,Aleksi ja Tatu Strömberg. Edessä vas Marko, Tuukka Strömberg, Topias Strömberg ja Mikko Suomalainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *