Innostuivatko suomalaiset the ESC:n Air cupista liian myöhään? Osallistujamäärä jo 797.

Innostuivatko suomalaiset the ESC:n Air cupista liian myöhään? Osallistujamäärä jo 797.

Voimakkaan tiedottamisen myötä on moni suomalaisurheilija ja -seura innostunut ajatuksesta osallistua the ESC Air cupiin. Neljä suomalaisseuraa ovat olleet ajoissa liikkeellä, he varmasti pääsevät mukaan, jos heidän urheilijat täyttävät ehdot.

-Olen saanut tämän päivän aikaa useamman viestin halusta lähteä mukaan. Olen ollut yhteydessä ESC:n the Air Cupista vastaavaan ruotsalaiseen Partik Jonanssoniin ja pyytänyt häneltä lisäaikaa suomalaisseuroille ilmoittautumiseen tämän viikon sunnuntaihin asti. Valitattavasti Johannson ei ole vastannut hänelle lähetettyyn sähköpostiin. Uskon, että kisajärjestäjä on myös yllättynyt kisojen saamasta suuresta suosiosta mutta kannustan niitä urheilijoita, jotka vielä haluavat mukaan, olemaan omiin seuroihin yhteydessä ja pyytämään seuroja viipymättä lähettämään lopullisen ilmoittautumisen. Tämä kisamalli on erittäin hyvä niin eteepäin pyrkiville junioreille kuin myös harrastajille jotka haluavat kilpailla turvallisesti kotiradoillaan, arvio Marko.

Aiemmin päivällä Leppa.fi kertoi osallistujia olleen 565. Nyt luvut ovat täydentyneet 797 osallistujaan. Suluissa tänään aiemmin ilmoitetut eiliset luvut.

lmoittautuneet lajeittain:

IK naiset 165 (133)

IK miehet 153 (118)

IP naiset 156 (110)

AP miehet 293 (195)

RT 30 (9)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *