Lauri Syrjä: Kokemukseni the ESC Air cupista.

Lauri Syrjä: Kokemukseni the ESC Air cupista.

Asiakkalan Ampumaseuran Lauri Syrjä sai toistaiseksi ampumauran kovimman tehtävän. Olisi kammettava sivuun ilmakiväärin Pekingin olympiapronssimitalisti Kroatian Snjezana Pejcic, joka hankki 2018 maalleen olympiapaikan tuleviin Tokion olympialaisiin. Taistelu päättyi Pejcicin selvään voittoon 3-0.

Lauri Syrjä: “Testi oli mielestäni onnistunut. Ongelmia ei ollut, muuta kuin ESC taustan toiminnassa. Ammuntani ei ollut kovin hyvää, vaikka pito oli tosi hyvä, tosin en varmaan huonolle hävinnyt. Toimiva kokonaisuus. Hieman pitkäksi meni mitaliottelut, se voisi olla lyhyempi. Näitä kisoja tulisi järjestää enemmän, todella hieno idea”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *