Indian Shooting.com: Olympiapronssimitalistin aseet tulvan huuhtomiksi

Indian Shooting.com: Olympiapronssimitalistin aseet tulvan huuhtomiksi

Intialaisen Lontoon 2012 olympiapronssimitalistin Gagan Narangin aseet ovat tuhoituneet. Etelä-Intian Hyderabadissa, missä ammuttiin sotilaiden maailmankisat (CISM) 2007, on joutunut rankkojen tulvasateiden vaivaamaksi. Gagan Narangin ampuma-akatemian Gun for Glory, aseet jäivät 2,4 metrin tulvavesien alle ja menivät piloille. Uusien aseiden arvoksi, joita on kahdeksankymmentä, on arvioitu 13 miljoonaa rupiaa, mikä vastaa noin 150 000 euroa.

Gagan Narang. Kuva Zeenews

Narang totesi facebookissaan, että heillä on ollut rankaa viime aikoina. Yhdeksän vuoden työ on valunut hukaan ensin koronan ja nyt tulvan myötä. Meidän oli tarjoitus kouluttaa uusi huippuampujia. Olemme suunnitelleet huippurataa ja olemme panostaneet infrastruktuuriin. Nyt 2,4 metrin tulva pilasi suunnitelmat.

Aseiden lisäksi tuhoutui 10 vanhaa kivääriä, 4 elektronista taululaitetta ja 10 manuaalista taululaitetta. Uusi ampumakeskus oli määrä avata vuoden vaihteessa, mutta nyt suunnitelmat lykkääntyivät.

Gagan Narangin aseet

Alkuperäinen uutinen:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *