The ESC Air Cup. Lisää suomalaisseuroja mukaan.

The ESC Air Cup. Lisää suomalaisseuroja mukaan.

-Olen saanut tämän illan aikana tiedon, että ESC:n the Air Cupista vastaava ruotsalainen Partik Johansson aikoo olla joustava, ilmoittautumisajan ylityksen suhteen. Johansson aikoo hyväksyä ne seurat, jotka ovat viikonlopun aikana ilmoittautuneet. Leppa.fi:n saaman tiedon mukaan tälläisiä seuroja Suomesta olisi 4-5 kappaletta aiemman ilmoitetun neljän suomalaisseuran lisäksi.

-Hienoa, että mahdollisimman moni voisi osallistua, sillä uskon vahvasti tämänlaisten tapahtumien kehittävän urheilijoita eteenpäin, sanoo Marko.

Varsinainen Cup kilpaillaan marraskuusta 2020 maaliskuuhun 2021, yksi kilpailu kuukaudessa eli yhteensä viisi kisaa. Peruskisan viidestä kilpailusta huomioidaan urheilijalta neljä parasta tulosta. Rankingin perusteella syksyn 2021 SuperFinaliin pääsee 8 parasta mies- ja naisurheilijaa ilmakiväärissä ja -pistoolissa. SuperFinaalin lisäksi uudistuksena on, että Liikkuva maali on myös kilpailumuotona. Liikkuvan maalin finaaliin valikoituu 4 parasta mies ja naisurheilijaa. SuperFinaali kilpaillaan ensi vuoden syksyllä ja se on nähtävissä suorana striimauksena ESC:n sivuilla. Lisää tietoa löytyy http://www.esc-shooting.org/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *