Leppa.fi tiimille kaksi uutta yhteistyökumppania Lohjalta: EK Event ja Lohjan Juhlaserviisi Oy

Leppa.fi tiimille kaksi uutta yhteistyökumppania Lohjalta: EK Event ja Lohjan Juhlaserviisi Oy

Leppa.fi tiimi on solminut olympiadiyhteistyösopimukset kahden lohjalaisyrityksen kanssa. Toinen yrityksistä on EK Event, lohjalainen matkan- ja tapahtumajärjestäjä ja toinen 20 -vuotias pitopalveluyritys Lohjan Juhlaserviisi Oy.

-EK Event ja Lohjan Juhlaserviisi Oy haluaa olla mukana tukemassa Leppa.fi- tiimiä kohti olympiaunelmaa, koska omaamme samanlaisen käsityksen siitä miten unelmia saavutetaan: Uskomalla rohkeasti omaan osaamiseen, sitoudut asettamiisi tavoitteisiin ja teet kovasti töitä tavoitteiden eteen vaikkakin tien varrella tulee isojakin kuoppia ja kiviä vastaan. Toivotamme onnea ja menestystä koko Leppa.fi-tiimille omien unelmien tavoittelemisessa!, kertoo yrittäjä Elina Kaukojärvi.

Yrittäjä Elina Kaukojärvi on myös EM2021 kisojen pääsihteeri.

Misä mei muute ollaan?? Lohjal sää tul noppeest ja et öksyä: tänne on moottoritie tuonut kulkijoita jo lähes puoli vuosisataa, se Suomen ensimmäinen, Tarvontienäkin tunnettu. Lohja sijaitsee vajaat 60 kilometriä Helsingistä länteen ja on noin 120 kilometrin päässä Turusta! EK Event on lohjalainen matkan- ja tapahtumajärjestäjä, joka tarjoaa matkailupalveluita koko Länsi-Uudenmaan alueella joko valmiiksi aikataulutetuilla, teemallisilla matkailupaketeilla tai sitten juuri Sinun ryhmällesi soviteltuna kokonaisuutena. 
Yhdenvertaisen matkailun kehittäminen onkin EK Eventin missio. Nyt jo suurimman osan päiväretkipaketeistani voin toteuttaa myös esteettömästi. Tavoitteenani on kohde kerrallaan mahdollistaa mahdollisimman moni luonto- ja kulttuurinähtävyys myös esteettömän matkailijan saavutettavaksi, joko niin että matkaaja itse pääsee paikanpäälle kohteeseen tai nykyistä teknologiaa hyödyntäen saavuttaa kohteen interaktiivisesti. Mikäli kuulut esteettömän matkailun piiriin, ja tiedossasi on kohde jonka haluaisit saavuttaa, ole yhteydessä niin katsotaan miten saamme sen mahdollistettua!
Oli kyseessä sitten henkilöstön kokous- tai tyhypäivä, asiakastilaisuus, pieni tahi suuri tapahtuma, jätä käytännönasiat EK Eventille hoidettavaksi ja keskity itse enemmän duunipaikkasi tuloksen tekoon, ja, niistä juhlista nauttimiseen. EK Event toteuttaa laadukasta, perinteistä pitopalvelua sekä tapahtuma- ja juhlasuunnittelua nykyaikaisin menetelmin yhteistyössä Lohjan Juhlaserviisin kanssa.
www.ekevent.fi@eekooevent

Juhlaserviisi on yli 20 vuotias lohjalainen pitopalveluyritys, joka siirtyi uusille omistajilleen 1.4.2020. Aikaisempien vuosien tapaan tuotamme ruokapalveluita ammattitaidolla valmistettuna sekä tarjoiltuna nykyaikaiset trendit huomioiden; tuotteemme valmistetaan laadukkaista raaka-aineista mahdollisimman pitkälti lähi-alueen tuottajien antimista sisältäen ripauksellisen luovuutta sekä lorauksellisen rakkautta. Yhdessä EK Event´n kanssa yrityksen focus myös ruokamatkailun parissa luoden erilaisia tapahtumia niin ylhäällä Lohjanharjun uumenissa kuin syvällä maan uumenissa Elämyskaivoksessa.
Tuotteisiimme pääset tutustumaan Lohjan keskustassa sijaitsevassa Kahvila Liisassa, joka myös siirtyi “Juhliksen flikkojen” hallintaan keväällä -20. Kahvila Liisa on yli 30-vuotias perinteinen kahvila, jossa historia on viehättävällä tavalla läsnä miljöössä, sisustuksessa, henkilökunnan palvelussa sekä ennenkaikkea tuotteissa.
www.juhlaserviisi.fi@juhlaserviisi@kahvilaliisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *