Loviisan Kisat vaarassa peruuntua

Loviisan Kisat vaarassa peruuntua

Lähes 30 vuotta jatkunut pitkä perinne, Loviisan Ilma-asekisat, uhkaa peruuntua vähäiseen osallistujamäärään. Loviisan ilma-asekisat on käynnistänyt ilma-asekauden kilpailutoiminnan Etelä-Suomen alueella.

– Loviisan kaupunki perii liikuntahallista sen verran isoa vuokraa, ettei nyt jo ilmoittautuneille noin kolmella kymmenenellä osallistujalla sitä kateta, sanoo LovAs:n kilpailunjohtaja Markku Kumin. – Ilmoittautumisaikaa on vielä jäljella, mutta pahalta näyttää, jatkaa Kumin ja sanoo seuran odottavan vielä muutamia päiviä ennen lopullista päätöstä.

Loviisasssa on tarkoitus ampua ilmapistoolisarjat lauantaina 31.10 ja ilmakiväärisarjat sunnuntaina 1.11.

Leppa.fi on suunnitellut tulevansa testaamaan urheilijoiden ilma-aseita Loviisaan molempina päivinä.

Kisakutsu Loviisaan:

One thought on “Loviisan Kisat vaarassa peruuntua

  1. Ensimmäiset 1985 Myllyharjun koululla ja syksystä 1986 Loviisan Palloiluhallissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *