SAL hallitus. TSA saa tynkäkisoille SM-arvon.

SAL hallitus. TSA saa tynkäkisoille SM-arvon.

Suomen Ampumaurheiluliitto ry

Suomen Ampumaurheiluliiton hallitus on antanut Turun Seudun Ampujien järjestämälle katsastuskilpailulle SM-arvon, vaikka kisoihin ei kaikki halukaan pääsekään mukaan.

SAL:n hallitus edellyttää turvallisia kisoja ja hyväksyy järjestäjän rajaukset osallistumisiin. Kisat on suunniteltu järjestettävän ns. EM -lajeissa ja kuhunkin lajiin kaavaillaan 10-20 osallistujan määrää. SAL on arvoinut sarjoittain kutsuttavien määrää ja kehottaa urheilijoita seuraavan TSA:n ja SAL:N tiedotusta kisoja koskien.

-On erittäin hyvä päätös, vaikka kaikki eivät pääsekään mukaan. Nyt on ajateltava myös meidän omia EM-kisoja ja varmistettava sinne valittavien urheilijoiden paras mahdollinen valmistautuminen niihin. Hyvä SAL ja TSA, kommentoi Marko päätöstä.

2 thoughts on “SAL hallitus. TSA saa tynkäkisoille SM-arvon.

  1. Toivottavasti laillisuus järjestää kisat näin SM arvolla on varmistettu. Ikävää, jos sitä selvitellään myöhemmin jossain, vaikkapa urheilun oikeusturvalautakunnassa.

  2. Ymmärrettävää on tämä Korona rajoituksineen, mutta me ikäkausisarjalaiset olemme koko Korona-ajan jääneet ilman SM-kisoja. Olisiko tässä syytä liitossa tai jossain muussa mietinnän aika. Meitä ikäkausisarjalaisia on kuitenkin paljon ja varmasti vastaavalla tavalla haluaisimme mestaruuksista ampua kuin nuoretkin. Itse olen aktiivi harjoittelija ja kilpailija, mutta kisojen peruuntumiset pistää miettimään, voisinko ammuntaan käytettävän ajan käyttää muuhun, kun kilpaurheilussa ei ole mitään tavoiteltavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *