ESC: Ilma-aseet ammutaan Osijekissa, ei sanktioita Suomelle

ESC: Ilma-aseet ammutaan Osijekissa, ei sanktioita Suomelle

ESC on reagoinut Lohjan 10m EM-järjestelytoimikunnan päätökseen perua kisat. ESC on nyt julkaissut presidiumin päätöksen:

  1. 10m lajien EM-kisat tullaan järjestämään Osijekissa ruutiaseiden EM-kisojen yhteydessä toukokuussa
  2. ESC osoittaa pyynnön ISSF:lle neuvotella kansainvälisen olympiakomitean kanssa muutoksesta Tokion olympialaisten karsintajärjestelmään (eli että Osijekin 10m hyväksyttäisiin olympianäytöiksi)
  3. Kiinnittää Suomen Ampumaurheiluliiton huomio ESC:n yleissääntöjen kohdan 3.4.1. sääntörikkomukseen olla noudattamatta päätöksentekoprosessia, koskien julkista tiedonlevitystä.

ESC:n yleissäännöt kohta 3.4.1.:

Kilpailun peruminen on mahdollista vain ESC:n presidiumin luvalla. Luvattomasta kilpailun perumisesta on määrättävä sakkoja tai ESC:n jäsenyyden keskeyttäminen, tai osallistumiskieltoa ESC:n ja/ tai ISSF:n valvomiin kilpailuihin tai mestaruuskilpailuihin (Euroopanmestaruuskilpailuihin- Eurooppa Cupit) ajalle, jonka ESC:n puheenjohtajisto päättää.

3.4.1 Withdrawal is only possible with the approval of the ESC Presidium. Unapproved withdrawal is subject to assessment of a fine or the suspension of ESC membership, or the suspension of participation at ESC/ISSF supervised competitions/championships (European Championships –
European Cups) for a certain time decided by the ESC Presidium.

Leppa.fi:n saaman tiedon mukaan, SAL ei ole saamassa sanktioita asiasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *